Job 23 van 38


Report this listing

Solliciteren



Chef de Partie – Vliegende ploeg – 38u00


Functie

Als Chef de Partie « vliegende ploeg » zal je instaan voor vervangingen op verschillende sites in de regio Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen en Mechelen. Je zal instaan voor volgende taken :

  • Je staat mee in voor de productie van koude en warme voorbereidingen
  • Je staat mee in voor een vlot verloop van de dienst
  • Je controleert de kwaliteit en de versheid van de producten
  • Je zorgt voor een hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen
  • Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de gerant.
  • Je ruimt de werkplaats op na de dienst
  • Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen
  • Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur
  • Je zorgt voor een goede toepassing en implementatie van de waarden van de klant en de Sodexo “Quality of Life” services van Sodexo
  • Je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een A2 diploma hotelschool
  • Je spreekt zeer goed Nederlands en hebt basiskennis van het Frans
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je hebt ervaring in de klassieke restauratie alsook in de grootkeuken
  • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid
  • Je bent een luisterend oor voor uw gesprekspartners
  • Je past je gemakkelijk aan in verschillende werkomgevingen
  • Je boekt graag vooruitgang en brengt nieuwe ideeën in praktijk
  • Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk en je bent positief ingesteld
  • Zelfstandig, gedreven en flexibel zijn, is een must
  • Je bent een teamplayer - One Team Approach
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst

Aanbod

Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

  • Werkplaats gevestigd voornamelijk in regio Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel en Mechelen. Je woont liefst centraal in deze regio
  • Een specifieke integratie
  • Een voltijds contract met een flexibel uurrooster van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag met sporadisch extra prestaties
  • Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen met tankkaart
  • Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg

Solliciteren